MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Półki środkowe rezerwujemy dla produktów, które wymagają...
fot. pixabay

Tak musisz przechowywać żywność w lodówce, żeby się nie zepsuła. Oto 5 sprawdzonych trików [lista]

Półki środkowe rezerwujemy dla produktów, które wymagają szczególnie prawidłowego przechowywania. Są to takie, w których najszybciej rozwinąć się mogą drobnoustroje, a te odpowiedzialne są za zatrucia pokarmowe.
W środkowej części lodówki mamy między 4 a 7 stopni (zwykle temperatura oscyluje w granicach 5 st. C). Tutaj warto układać ser, twaróg, mięso, wędliny, ryby.

Zobacz również

Polki coraz bliżej biletu do Paryża! Cztery osady w walce o marzenia

Polki coraz bliżej biletu do Paryża! Cztery osady w walce o marzenia

Real Madryt osłabiony w finale Ligi Mistrzów. „Chuchu” nie zdąży wyleczyć kontuzji

Real Madryt osłabiony w finale Ligi Mistrzów. „Chuchu” nie zdąży wyleczyć kontuzji

Polecamy

Zamiast stosować ją na zęby, nałóż na nogi. Gładkie stopy gwarantowane!

HIT DNIA
Zamiast stosować ją na zęby, nałóż na nogi. Gładkie stopy gwarantowane!

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna