MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dziennikarka i kuratorka kulinarna Monika Kucia podczas...
fot. KR

Przepis na pierogi wigilijne na słodko, ze śliwką wędzoną i miodem. Poleca dziennikarka i kuratorka kulinarna Monika Kucia

Dziennikarka i kuratorka kulinarna Monika Kucia podczas międzypokoleniowego lepienia pierogów poleciła unikatowy przepis z suską sechlońską moczoną w trójnaku. Autorką przepisu jest Joanna Jakubiuk (pierwotnie Hanna Szymanderska, polska pisarka kulinarna). Jest to wersja pierogów na słodko. Przepis na pierogi znajdziesz w galerii

Zobacz również

Żywy zamek w Pieskowej Skale, a w nim muzyka, tańce, moda i kaligrafia

Żywy zamek w Pieskowej Skale, a w nim muzyka, tańce, moda i kaligrafia

Warta - Legia LIVE! Wojskowi utrzymają miejsce na podium?

Warta - Legia LIVE! Wojskowi utrzymają miejsce na podium?

Polecamy

Czy wesele bez alkoholu może się udać? Zobacz, jak je zorganizować

Czy wesele bez alkoholu może się udać? Zobacz, jak je zorganizować

Masturbacja może zapobiec rakowi prostaty? Sprawdź, co mówi lekarz

Masturbacja może zapobiec rakowi prostaty? Sprawdź, co mówi lekarz

Ryż na mleku z truskawkami. Idealny na pożywne śniadanie lub deser

Ryż na mleku z truskawkami. Idealny na pożywne śniadanie lub deser