MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie paluchów zacznij od nastawienia piekarnika na...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ekspresowe paluchy z ciasta francuskiego z czosnkiem i fetą. Poznaj przepis na pyszną i chrupiącą przekąskę. Ten przysmak zrobisz w 5 minut

Paluchy z ciasta francuskiego. Krok 1

Przygotowanie paluchów zacznij od nastawienia piekarnika na 200 stopni w opcji góra-dół. Ciasto francuskie wyjmij z opakowania i rozłóż.

Zobacz również

Jest nowy Zarząd Powiatu Kaliskiego. ZDJĘCIA

Jest nowy Zarząd Powiatu Kaliskiego. ZDJĘCIA

Park Jordana na archiwalnych zdjęciach

Park Jordana na archiwalnych zdjęciach

Polecamy

Poznaj kuluary władzy: zwiedzanie Sejmu i Senatu RP. Sprawdź terminy i zasady

Poznaj kuluary władzy: zwiedzanie Sejmu i Senatu RP. Sprawdź terminy i zasady

Aromatyczna zupa kalafiorowa jak u babci. Idealna na pierwsze danie

Aromatyczna zupa kalafiorowa jak u babci. Idealna na pierwsze danie

Jednym zdaniem zszokowała widzów „Dziennika Telewizyjnego”. Zapisała się w historii

Jednym zdaniem zszokowała widzów „Dziennika Telewizyjnego”. Zapisała się w historii